Zoeken

Caluwaerts Uytterhoeven

Caluwaerts Uytterhoeven is sinds 2001 de juridische partner van (inter)nationale bedrijven, ondernemers en overheidsinstellingen.

Let’s get things clear is het motto. Het kantoor leidt u doorheen complexe juridische vragen bij de opmaak van contracten, zorgt voor een professionele begeleiding van conflicten en adviseert u in alles wat u onderneemt in diverse economische sectoren. 

Caluwaerts Uytterhoeven heeft vestigingen in Antwerpen en Brussel, en is tevens lid van LawExchange International.

Het
Team

Het kantoor telt een interdisciplinair team van 50 personen,  waarvan 38 meertalige advocaten met een doorgedreven expertise in verschillende vakdomeinen, en een uitgebouwde backoffice.


Nieuws

Bereikbaarheid kantoor Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten

Begin november zijn we verhuisd. U kan ons kantoor vinden op het volgende adres: Potvlietlaan 6, 2600 Berchem (Antwerpen).


Blog

Een wedstrijd of winactie organiseren op sociale media: slimme marketing of een verboden loterij?

Het onderscheid tussen (verboden) loterijen, (verboden) kansspelen en (toegelaten) wedstrijden is vaak klein en onduidelijk. Maar essentieel gelet op de mogelijke gevolgen.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak