Advies vastgoed

Home / Advies vastgoed

Specialist in bouwrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Professioneel advies over vastgoed en de wetgeving die daarbij komt kijken: dát is wat u van een specialist als Caluwaerts Uytterhoeven ontvangt. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in vier specifieke rechtsgebieden, waaronder het bouwrecht. Zo helpen we met name ondernemers en institutionele cliënten die advies en bijstand vragen in zaken als vastgoed, maar kunnen wij ook particulieren voorzien van passende begeleiding.

Advies over diverse zaken omtrent vastgoed van een professioneel advocatenkantoor

Vastgoed is een breed en complex rechtsgebied. Het is dan ook aan te raden dat u graag professioneel advies en bijstand ontvangt bij bijvoorbeeld de realisatie van een vastgoedproject of bij de overdracht van onroerende goederen. Bij Caluwaerts Uytterhoeven bieden wij u graag advies over diverse zaken omtrent vastgoed, onder andere over:

  • Zakelijke rechten (rechten en plichten omtrent eigendommen, mede-eigendommen en andere zaken die niet gekoppeld zijn aan een persoon).
  • Handelshuur (rechten en plichten van huurder en verhuurder en contracten en overeenkomsten die daarbij komen kijken).
  • Vastgoedtransacties en vastgoedprojecten (rechten en plichten omtrent verwerving, overdracht en oprichting van onroerende goederen).

Advocaat bouwrecht van Caluwaerts Uytterhoeven

Niet alleen kan de advocaat u voorzien van advies over vastgoed, de advocaat is in diverse zaken omtrent het bouwrecht gespecialiseerd. Zo kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor al uw vraagstukken omtrent bouw en engineering, overheidsopdrachten, omgevingsrecht en statuut en deontologie van de architect. Wilt u een advies op maat ontvangen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via het contactformulier of +32 3 448 49 92.

Interessante pagina's

Advocaat bouwgeschillen Antwerpen | Advocaat handelshuur | Advocaat handelsrecht Antwerpen