Zoeken

Openstaande facturen innen

Home / Openstaande facturen innen

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Openstaande facturen innen, het is een spijtige zaak waar elke ondernemer vroeg of laat mee te maken krijgt. U wilt natuurlijk winst maken, dus een klant die niet betaalt binnen een afgesproken termijn is nefast. Gelukkig kunt u rekenen op de advocaten van Caluwaerts Uytterhoeven, ons kantoor in Antwerpen. Wij kunnen u helpen om de nodige druk te zetten op de schuldenaar. Zo kunt u sneller met een gerust hart openstaande facturen innen.

Wij helpen u met openstaande facturen innen

Is er sprake van een aanzienlijke achterstand van betaling? Worden afspraken genegeerd of krijgt u gewoon helemaal geen gehoor? Dan is het een goed idee om een advocaat in te schakelen die u kan helpen met openstaande facturen innen. Zowel tijdens de minnelijke als de gerechtelijke fase kan een professional van Caluwaerts Uytterhoeven, ons kantoor in Antwerpen, u bijstaan. Onderstaande zaken behoren onder andere tot onze mogelijkheden:

  • Beoordelen of de schuldenaar het openstaande bedrag kan betalen;
  • Aanmaningen versturen;
  • Aanvragen van ingebrekestelling of faillissementsaanvraag;
  • Bijstaan tijdens een rechtszaak.

Onze advocaten gaan tot het uiterste om openstaande facturen zo snel mogelijk te innen. Zo kunt u zich met andere belangrijke dingen bezighouden die deel uitmaken van uw onderneming.


 

Contacteer ons vandaag nog

Reken op ons om openstaande facturen te innen. Contacteer ons vandaag nog via het nummer +32 3 448 49 92 of maak meteen online een afspraak. Van onderneming tot vastgoedproject, wij luisteren graag naar uw verhaal en gaan samen op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak