Advocaat insolventie

Home / Advocaat insolventie

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in insolventie? Dan helpt ons advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven u graag verder bij het vinden van een gepaste oplossing. Met onze hulp valt een last van uw schouders en hoeft u de rechtspraak van uw insolventie niet zelf te dragen.

Uw belangen staan voorop als u een advocaat inschakelt voor de rechtspraak bij insolventie

Als uw onderneming financiële problemen heeft, dient u een oplossing te vinden. Wanneer u een advocaat van ons kantoor inschakelt bij insolventie, hoeft dit niet meteen te betekenen dat er wordt overgegaan tot een faillissement. We zorgen altijd voor een transparante behandeling van uw dossier en een oplossing met een langetermijnvisie. Zo is het mogelijk om over te gaan tot een gerechtelijke reorganisatie of een vrijwillige vereffening. De rechtspraak van uw insolventie wordt gedragen door een vaardige advocaat van ons kantoor.

Mogelijke oplossingen bij financiële problemen

Bij een gerechtelijke reorganisatie wordt ervoor gezorgd dat uw bedrijf maximaal zes maanden lang bescherming geniet tegen schuldeisers. Het doel hierbij is om financiële moeilijkheden te overwinnen. Bij een vrijwillige vereffening wordt het vennootschap ontbonden en neemt een vereffenaar het leiderschap over. Onze advocaten leveren hierbij een gepast advies. We treden bovendien regelmatig op als vereffenaar.

 

Bespreek de mogelijkheden voor uw bedrijf

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden bij insolventie en bent u op zoek naar een advocaat? Dan staan wij klaar om u de ondersteuning te bieden bij de rechtspraak van uw insolventie. Maak dan snel een afspraak met ons kantoor door te bellen naar +32 3 448 49 92.

Interessante pagina's

Advocaat intellectueel eigendom | Advocaat omgeving Antwerpen | Advocaat omgeving Brussel