Advocaat M&A

Home / Advocaat M&A

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Met een vrijwillige ontbinding en vereffening van een vennootschap geeft het bestuursorgaan aan dat de vennootschap wenst te stoppen. Vennootschappen kunnen vrijwillig ontbonden worden om verschillende redenen, bijvoorbeeld slechte economische vooruitzichten, herstructurering of onenigheid tussen aandeelhouders of vennoten. Een vereffenaar kan deze vrijwillige vereffening van de vennootschap leiden. Caluwaerts Uytterhoeven levert juridische adviezen in deze materie en treedt regelmatig op als vereffenaar.

Een M&A advocaat die u ondersteunt in meer dan het gerechtelijke proces alleen

Onze M&A advocaten hebben veel ervaring met de overname en fusie van bedrijven. U kunt op hen rekenen voor ondersteuning bij het gehele proces. Zij zullen u adviseren en ervoor zorgen dat eventuele problemen worden voorkomen. Mochten u toch tegen obstakels aanlopen in het proces dan kunt u op uw M&A advocaat rekenen om ervoor te zorgen dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. Bovendien ondersteunen onze M&A advocaten u niet alleen bij de gerechtelijke kant van een fusie of overname. Ze zijn er bijvoorbeeld ook om ervoor te zorgen dat uw onderhandelingen soepel verlopen. Daarnaast hebben ze ervaring met alle facetten van het ondernemen.


 

Kies voor een deskundige advocaat en advies op maat

Ligt er een fusie of overname van uw bedrijf in uw toekomst? Dan kunt u vast wel ondersteuning gebruiken om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt. Daarbij maakt de sector van uw bedrijf niet uit, want wij hebben ervaring in meerdere sectoren. Maak nu een afspraak met een M&A advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven. Onze deskundige advocaten staan voor u klaar met advies op maat. Neem contact met ons op via +32 3 448 49 92. Wij zijn u graag van dienst!

Interessante pagina's

WCO aanvragen | Gerechtelijke reorganisatie | Aansprakelijkheid bestuurder