Zoeken

Advocaat omgevingsrecht

Home / Advocaat omgevingsrecht

Specialist in bouwrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Bent u op zoek naar een professionele advocaat omgevingsrecht die u kan adviseren en bijstaan in het handhaven van de wetgeving omtrent stedenbouw en ruimtelijke ordening? Zoek dan niet verder: Caluwaerts Uytterhoeven staat direct voor u klaar. Het omgevingsrecht is een ingewikkeld rechtsgebied dat diverse onderwerpen omvat, ook in combinatie met andere rechtsgebieden. Daarnaast is het aan verandering onderhevig. Omdat de advocaten van Caluwaerts Uytterhoeven beschikken over de juiste knowhow van diverse rechtsgebieden en ze zich blijven bijscholen omtrent de veranderingen in de rechtsgebieden, ontvangt u altijd het juiste advies en de passende begeleiding.

Advocaat omgevingsrecht levert professionele bijstand in elke stand van het bouwproces

Het ontwikkelen en uitvoeren van vastgoedprojecten is aan regels, procedures en voorwaarden verbonden. Men dient deze regels uiteraard op te volgen. Maar soms is dat ingewikkeld. Dat is waarom u een advocaat omgevingsrechtinschakelt. Caluwaerts Uytterhoeven voorziet u in het bouwproces, vergunningsproces én het (verkoop)proces van advies en bijstand bij alle onderwerpen die samenhangen met het omgevingsrecht. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij het opstellen van omgevingsvergunningen, bijstand bij het voeren van procedures omtrent onteigeningsrecht en vastgoedrecht en hulp bij de handhaving van stedenbouwrecht en milieurecht.


Diverse specialisaties

Bij Caluwaerts Uytterhoeven bent u niet alleen aan het juiste adres wanneer u een advocaat omgevingsrecht in wilt schakelen. U kunt ook een advocaat die gespecialiseerd is op het gebied van vastgoed, bouw en engineering of statuut en deontologie van de architect kiezen. Doordat onze advocaten zich ieder hebben gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied, ontvangt u de juiste hulp voor uw situatie. Meer weten? Neem contact met ons op door te bellen naar +32 3 448 49 92.

Interessante pagina's

Advocaat omgevingsvergunning | Advocaat overheidsopdrachten | Advocaat overname

 

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak