Zoeken

Advocaat omgevingsvergunning

Home / Advocaat omgevingsvergunning

Specialist in bouwrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

In het team van ons advocatenkantoor, Caluwaerts Uytterhoeven, vindt u een advocaat die u helpt bij het opstellen van een omgevingsvergunning bij uw vastgoedproject. Zo bent u er zeker van te voldoen aan alle regelgevingen en bespaart u heel wat kosten.

Een advocaat verzorgt alle onderdelen van een omgevingsvergunning

Sinds enige tijd is de stedenbouwkundige vergunning vervangen door de veel bredere omgevingsvergunning. Een advocaat zorgt voor een eerlijk en helder advies bij het opstellen van alle onderdelen van de omgevingsvergunning. Dit bevat de volgende componenten:

  • Stedenbouwkundige vergunning
  • Verkavelingsvergunning
  • Milieuvergunning
  • Socio-economische vergunning
  • Natuurvergunning

Laat uw belangen behartigen bij al uw vastgoedprojecten

Naast adviesverlening en begeleiding bij het indienen van een omgevingsvergunning, neemt onze advocaat ook de verschillende procedures die hier mee gepaard gaan voor zijn rekening. Denk hierbij aan administratieve beroepsprocedures, procedures voor de Raad van Vergunningsbetwistingen of burgerlijke rechtbanken. Hierbij zorgen we er altijd voor dat uw belangen op een professionele manier worden behartigd.


Maak een afspraak in Brussel of Antwerpen

Wilt u graag begeleiding van een advocaat bij het opstellen van een omgevingsvergunning? Heeft u graag juridisch advies voor uw vastgoedprojecten? Dan maakt u eenvoudig een afspraak in ons kantoor in Antwerpen of Brussel door te bellen naar +32 3 448 49 92.

Interessante pagina's

Advocaat overheidsopdrachten | Advocaat overname | Advocaat ruimtelijke ordening

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak