Advocaat overname

Home / Advocaat overname

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Een advocaat is een spilfiguur bij een bedrijfsovername. Daarom is het ook belangrijk met het juiste kantoor in zee te gaan. Caluwaerts Uytterhoeven heeft een jarenlange ervaring met fusies en overnames in verschillende sectoren. Samen zorgen we dat uw overname op een correcte en efficiƫnte manier wordt uitgevoerd.

Schakel een gespecialiseerde advocaat in bij een bedrijfsovername

In de vennootschapsrechterlijke praktijk komen fusies en bedrijfsovernames vaak voor. Onze advocaat helpt u met het naleven van de wetgeving en de onderhandelingen tussen de verschillende partijen tijdens de bedrijfsovername. We zorgen dat u een goed geredigeerde overeenkomst bereikt. Daarbij zien we toe op een goede samenwerking tussen de verschillende partijen en eventuele experts.

Begeleiding bij een onderhandelingsproces

Onze advocaat begeleidt u op een professionele en deskundige manier bij onderhandelingen tijdens een bedrijfsovername en zorgt ervoor dat deze leiden tot een aanvaardbaar resultaat voor alle partijen. Indien de onderhandelingen niet verlopen zoals gewenst en er een onoverbrugbaar geschil ontstaat, is het mogelijk om de zaak voor de rechtbank te laten verschijnen. Ook in dat geval verdedigt onze advocaat uw belangen en zorgen wij voor een gepaste oplossing.


 

Maak een afspraak voor uw onderneming

Wilt u juridische bijstand voor uw bedrijf? Vertrouwt u graag op de kennis en kunde van een advocaat bij een bedrijfsovername? Maak dan een afspraak door te bellen naar +32 3 448 49 92. We behartigen uw belangen en gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

Interessante pagina's

Advocaat ruimtelijke ordening | Bedrijf verkopen | Bouwrecht Antwerpen