Zoeken

Advocaat vastgoedrecht in

Antwerpen

Home / Advocaat vastgoedrecht Antwerpen

Specialist in bouwrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Een advocaat vastgoedrecht van Caluwaerts Uytterhoeven is u graag van dienst bij uw projecten in de omgeving van Antwerpen. Met een ruime ervaring en een uitvoerige kennis van het vakgebied zal deze juridische specialist alle mogelijke opties voor u ter beschikking stellen. De transacties van uw onroerend goed in de omgeving Antwerpen gebeuren daardoor altijd correct met de begeleiding van een advocaat vastgoedrecht. 

Vertrouw op de kennis en ervaring van onze advocaat vastgoedrecht in de omgeving van Antwerpen

Waarmee kan een advocaat vastgoedrecht van ons u helpen in Antwerpen? Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een koop- of verkoopcontract. Hierbij is het belangrijk om de voorwaarden en richtlijnen te respecteren en een correct document samen te stellen. Bij Caluwaerts Uytterhoeven zorgen we ervoor dat u over deze kennis en ondersteuning beschikt. Daarnaast zijn er stedenbouwkundige of ondernemingsrechtelijke aspecten die relevant zijn bij vastgoedprojecten. Om discussies te vermijden en een hoger rendement te behalen, is het belangrijk om bij aanvang meteen de juiste omkadering te hanteren.


 

Maak een afspraak bij ons kantoor

Wanneer u beroep wilt doen op een advocaat vastgoedrecht in de omgeving van Antwerpen, dan bent u bij Caluwaerts Uytterhoeven aan het juiste adres. Maak daarom zeker een afspraak met een van onze advocaten. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +32 3 448 49 92.

 

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak