Bouwrecht Antwerpen

Home / Bouwrecht Antwerpen

Specialist in bouwrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Een professioneel adviseur en advocaat in bouwrecht vindt u bij Caluwaerts Uytterhoeven in Antwerpen. Ons advocatenbureau werkt uitsluitend met gekwalificeerde en betrokken advocaten die beschikken over de juiste knowhow en ervaring in het vakgebied. Bij ons kunt u terecht voor vastgoed in de breedste zin van het woord. Op welke manier u ook met bouwrecht te maken krijgt, de advocaten van Caluwaerts Uytterhoeven in Antwerpen staan u bij met goed advies en professionele begeleiding.

Een advocaat gespecialiseerd in bouwrecht in Antwerpen: advies bij diversiteit aan onderwerpen

De advocaat bouwrecht van Caluwaerts Uytterhoeven in Antwerpen begeleidt u bij een diversiteit aan onderwerpen, zoals:

  • Vastgoed (de realisatie van een vastgoedtraject en alle bijbehorende transacties en alles omtrent handelshuur en zakelijke rechten).
  • Bouw en engineering (advies bij het opstellen en onderhandelen van bouwcontracten, advies bij het voorkomen en oplossen van mogelijke geschillen en advies over bouwverzekeringen).
  • Statuut en deontologie van de architect (advies over de beroepsuitoefening van de architect en bijbehorende wetgeving en bijstand in eventuele tuchtprocedures).
  • Overheidsopdrachten (bijstand bij de plaatsing van overheidsopdrachten en overheidscontracten, advies over complexe juridische zaken die komen kijken bij de uitvoering van overheidsopdrachten en advies omtrent rechtsbescherming).

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen als advocaat gespecialiseerd in bouwrecht in Antwerpen? Wij horen het graag telefonisch van u via +32 3 448 49 92. Ontvangt u liever eerst meer informatie over onze dienstverlening en werkwijze? Ook dan belt u, geheel vrijblijvend, bovenstaand nummer of vult u ons online contactformulier in.