Bouwrecht Brussel

Home / Bouwrecht Brussel

Specialist in bouwrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Wilt u graag professioneel advies omtrent bouwrecht in Brussel? Dan helpt een advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven u graag verder. Bij ons advocatenbureau hebben we een uitgebreide kennis over de vastgoedwetgeving en de verschillende aspecten hiervan. Wanneer u vertrouwt op onze expertise, zorgen we steeds voor een professionele begeleiding.

Vind een antwoord op al uw vragen omtrent het bouwrecht in Brussel

De bouwwetgeving is erg uitgebreid en gecompliceerd. Als u vragen heeft over bouwrecht in Brussel, is het dan ook raadzaam om een gespecialiseerde advocaat onder de arm te nemen. Onze advocaten helpen u dan ook graag bij al uw vragen. Deze kunnen gaan over bouwgeschillen, maar even goed over de rechtsbescherming tijdens overheidsopdrachten. Onze advocaten beschikken over een ruime ervaring bij het naleven van formaliteiten omtrent overheidsopdrachten. Deze kennis delen we graag met onze cliĆ«nten in de vorm van gepast advies. Daarnaast geven we op regelmatige basis seminaries over het bouwrecht in Brussel.


Vraag naar onze expertise en maak een afspraak

Heeft u een vraag over een van de aspecten van het bouwrecht in Brussel? Wilt u daarom een gepast advies van een van onze advocaten? We helpen u graag verder via +32 3 448 49 92. Hier kunt u terecht om een eerste afspraak in te plannen, maar ook voor vragen over onze dienstverlening en werkwijze. Wij zijn ook te bereiken via het contactformulier.