Juridisch advies Antwerpen

Home / Juridisch advies Antwerpen

Specialist in bouwrecht en ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

De advocaten van Caluwaerts Uytterhoeven helpen u graag met juridisch advies in Antwerpen en omstreken. Onze advocaten hebben ervaring in verschillende domeinen, zoals arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bouwrecht en transportrecht. Heeft uw onderneming nood aan betrouwbaar juridisch advies? Plan dan een eerste afspraak in bij ons kantoor.

Juridisch advies voor uw onderneming in Antwerpen en omgeving

Als ondernemer weet u vast dat het arbeidsrecht en ondernemingsrecht niet eenvoudig is. Daarom doet u er als ondernemer goed aan om juridisch advies in te winnen over deze onderwerpen voor uw bedrijf in Antwerpen of omgeving. Zo krijgt u onder meer bijstand en advies bij arbeidsgerechtelijke vragen en geschillen en advies bij gerechtelijke procedures zoals de opstarting van een vennootschap.

Bijstand bij bouwrecht en transportrecht

We hebben verschillende experts in huis die u helpen met juridisch advies omtrent bouwrecht in Antwerpen en omgeving. Dit gaat over vastgoedtransacties, maar even goed over bouwgeschillen of overheidsopdrachten. Daarnaast heeft ons advocatenkantoor in Antwerpen ook de kennis in huis om u juridisch advies te verlenen over transportrecht.


Maak een afspraak voor al uw vragen

Heeft uw onderneming in Antwerpen nood aan een eerlijk en betrouwbaar juridisch advies? Vertrouw dan op de kennis en ervaring van Caluwaerts Uytterhoeven. U maakt een afspraak met ons kantoor door te bellen naar +32 3 448 49 92.