Media

Z-Legal

In de rubriek Z-Legal brengen onze advocaten duiding bij een reeks nieuwe wetten en regelgevingen die van belang zijn voor ondernemingen. Wat verandert er en wat is de impact voor uw onderneming? In juni 2019 verschenen deze interviews elke vrijdagavond op Kanaal Z

In september 2019 belichten we in vier uitzendingen ook enkele bouwgerelateerde onderwerpen.

Het nieuwe vennootschapsrecht

Het nieuwe vennootschapsrecht is in voege sinds 1 mei 2019. In deze uitzending zet Mtr. Dirk Berckmans enkele belangrijke wijzigingen op een rijtje.

Wijzigingen aan de bestuurdersaansprakelijkheid

De bestuurdersaansprakelijkheid is aangepast in het nieuwe vennootschapsrecht. Waar moet u als ondernemer op letten? Hoe beschermt u zich het best? Mtr. Kristiaan Caluwaerts bespreekt het.

Conflicten in vennootschappen

Wat verandert er aan de geschillenregeling in het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen? Mtr. Ignace Kroos brengt meer duiding over de impact van die wijzigingen.

Nieuwe wet bescherming van bedrijfsgeheimen

Wat zijn bedrijfsgeheimen én hoe kan u deze beter beschermen? Mtr. Frederik Van Overtveldt geeft u in deze aflevering tips en tricks.

Contacteer ons

      

Dit contactformulier is geen instrument voor het vragen van juridisch advies. Velden aangeduid met een (*) moeten ingevuld worden.

T: +32 3 448 49 92
F: +32 3 448 49 95