Vacature stagiair/medewerker (m/v) - Omgevingsrecht - Vastgoed

Caluwaerts Uytterhoeven is een middelgroot Belgisch advocatenkantoor met vestigingen in Antwerpen en Brussel. Het kantoor adviseert meerdere nationale en internationale ondernemingen. Caluwaerts Uytterhoeven is op zoek naar een voltijds tweede/derdejaarsstagiair of medewerker (m/v) omgevingsrecht ter versterking van de praktijkgroep publiekrechtelijk bouwrecht-vastgoed.
 
U behaalde uw diploma Master in de Rechten.  U heeft een sterke interesse voor het omgevingsrecht in de ruime zin:
  • Ruimtelijke Planning (RSP, RUP, etc.)
  • Stedenbouwkundige -/Milieuvergunningen (‘Omgevingsvergunning’)
  • Handhaving (Strafrecht/VCRO)
  • Publiekrecht
  • Vastgoedcontracten
  • Bodemdecreet
U kan vlot overweg met de courante Office pakketten. Aangezien Caluwaerts Uytterhoeven internationaal actief is binnen LawExchange International beheerst u vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. U maakt deel uit van de praktijkgroep publiekrechtelijk bouwrecht-vastgoed o.l.v. Mtr. Kristof Uytterhoeven. U houdt van accuraat en betrouwbaar juridisch denkwerk. U kan de juridische complexiteit op een heldere en professionele wijze communiceren naar klanten en omzetten in werkbare voorstellen. U werkt gestructureerd, proactief en stelt een maximale klanttevredenheid voorop. U bent een enthousiaste collega, gedreven en gezond assertief.

Uitgebreide kansen om verantwoordelijkheid te nemen en naar voren te treden bij de dagelijkse klantencontacten. De mogelijkheid om uw competenties verder aan te scherpen door het delen van ervaringen binnen de praktijkgroep vastgoed en samen te werken met een uiterst diverse en getalenteerde groep mensen. U kan rekenen op een opleidingsprogramma, een competitief vergoedingssysteem en reële doorgroeimogelijkheden.

Kandidatuurstelling via motivatiebrief met uitgebreid CV (incl. precisering van de gevolgde universitaire opleiding, behaalde graden, alsook eventuele postgraduaten, professionele ervaring, talenkennis en publicaties) te bezorgen aan Gert Gooris, Office Manager, per mail (g.gooris@legaloffice.be) of via post (Potvlietlaan 4, 2600 Berchem). Uw kandidatuur wordt met de nodige discretie behandeld.