Ondernemingsrecht Antwerpen

Home / Ondernemingsrecht Antwerpen

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Wilt u een professionele advocaat in ondernemingsrecht onder de arm nemen in de buurt van Antwerpen? Omdat u een vennootschap wilt oprichten, overnemen of omdat u te maken heeft met een geschil? Omdat u gaat herstructureren of uw vennootschap wilt ontbinden? Omdat u handelscontracten wilt opstellen of u een geschil heeft met uw verzekering? Of omdat u te maken heeft gekregen met een andere zaak omtrent ondernemingsrecht? Bij Caluwaerts Uytterhoeven voorzien wij ondernemers, institutionele cliƫnten en particulieren van gepast juridisch advies en nauwgezette begeleiding, onder andere op het gebied van ondernemingsrecht.

Een advocaat in ondernemingsrecht nabij Antwerpen biedt juridisch advies

De advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven staat altijd voor u klaar om uw rechten en belangen op het gebied van ondernemingsrecht te verdedigen in Antwerpen en omgeving. Wij staan u bij in een brede waaier aan onderwerpen, onder andere:

  • Alles omtrent vennootschappen (de oprichting en het bestuur ervan, fusies en overnames, bestuurdersaansprakelijkheid en geschillen).
  • Insolventie en herstructurering (gerechtelijke reorganisatie, het aanvragen van een WCO en de vrijwillige ontbinding en vereffening van een onderneming).
  • Handelsrecht en handelsgeschillen (distributierecht, de invordering van handelsschulden en alles omtrent verzekeringen en handelscontracten).
  • Mededinging marktpraktijken en consumentenbescherming (oneerlijke concurrentie en correcte marketing).
  • Intellectueel eigendom (industriĆ«le en artistieke rechten).
  • Onderhandelingsrecht en arbitragerecht (alternatieve geschillenbeslechting).

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een ondernemingsrechtelijk probleem en wilt u een advocaat in ondernemingsrecht uit Antwerpen inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact op met Caluwaerts Uytterhoeven via +32 3 448 49 92 voor meer informatie en een advies op maat.