Zoeken

Home  /  Over ons

Over ons

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten (Legal Office BV), een toonaangevend advocatenkantoor in Antwerpen, is opgericht in 2001 door Kristiaan Caluwaerts en Kristof Uytterhoeven. Deze twee topadvocaten uit Antwerpen werken al samen sinds 1993. In juli 2021 onderging het kantoor een belangrijke verandering door verder te gaan onder de naam Caluwaerts Uytterhoeven BV. Hiermee werd de evolutie en het succes in de Antwerpse advocatuur bekrachtigd.

Advocatenkantoor in Antwerpen: uitbreiding en nieuwe partners

Door de jaren heen is het advocatenkantoor versterkt met een indrukwekkend team van bekwame partners. Advocaten zoals Ignace Kroos, Steven Slachmuylders en Yannick Grauwels versterkten het partnerschap. De toetreding van Dirk Berckmans en Frederik Van Overtveldt in 2018 illustreert de groei van het kantoor. In 2019 werden Stephanie Moras en Federico Wuyts ook officieel partners. 

In 2020 integreerde Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten het kantoor VARLAW en verwelkomde Marc Van Raemdonck, een vooraanstaand advocaat uit Antwerpen, als Advocaat of Counsel en Vincent De Somer als partner in ons team. In 2022 vervoegde Stéphane Gevers ons kantoor als partner en in 2023 Benny Backx. Stéphanie Schepens en Noëmi Callaert werden na een lange samenwerking met ons kantoor ook officieel benoemd tot partners in 2023.

Advocatenkantoor Antwerpen: onze expertises

Ons kantoor telt een interdisciplinair team van 45 meertalige advocaten, met doorgedreven expertise in verschillende vakdomeinen zoals ondernemingsrecht, bouw- en vastgoedrecht, omgevingsrecht en transportrecht.

Let's get things clear

Onze motto ‘Let’s get things clear’ weerspiegelt onze aanpak in het opstellen van contracten, het oplossen van conflicten en het bieden van advies in verschillende economische sectoren. 

Wij staan klaar om u te adviseren, maar ook om uw rechten en belangen te verdedigen. Onze know-how, ervaring, transparantie en multidisciplinaire aanpak vormen de kern van onze dienstverlening bij de behandeling van uw dossiers.  

Wij brengen u bovendien graag in contact met ons netwerk van professionele juridische of niet-juridische experten indien dit noodzakelijk is bij behandeling van uw dossier. Het bieden van een helikopterview en totaaloplossing voor uw specifieke zaken is onze ambitie en toewijding als uw advocatenkantoor in Antwerpen.

Toegewijde juridische dienstverlening

Ons cliënteel bestaat voornamelijk uit (inter)nationale bedrijven, ondernemers en overheidsinstellingen. Wij staan echter ook ter beschikking voor particulieren die behoefte hebben aan nauwgezette juridische begeleiding in onze vakdomeinen. Onze advocatenkantoren in Antwerpen en Brussel zijn vlot bereikbaar en bieden diensten aan in het:

  • Nederlands
  • Frans
  • Engels

Ons kantoor met ervaren advocaten in Antwerpen, is gespecialiseerd in het behandelen van internationale dossiers. We zijn dan ook trots op ons lidmaatschap bij LawExchange International, een vooraanstaand wereldwijd netwerk van advocatenkantoren. Dit stelt ons in staat om te rekenen op een uitgebreid netwerk van deskundige advocatenkantoren over de hele wereld.

LawExchange International

Als uw advocaat in Antwerpen blijven we ook toegewijd aan het informeren van onze cliënten over de laatste juridische ontwikkelingen. Via onze website: www.knowledgesharing.be bieden we toegang tot een reeks seminaries waarmee we onze filosofie onderstrepen. Wij geloven dat het delen van kennis niet alleen onze cliënten ten goede komt maar ook ons als advocaten in Antwerpen en Brussel helpt om continu te leren en te groeien in onze vakdomeinen.


Waarom Caluwaerts Uytterhoeven kiezen als uw advocaat in Antwerpen?

Bij ons advocatenkantoor begrijpen we het belang van zowel lokale als internationale juridische ondersteuning. We hebben toegang tot het wereldwijde netwerk van LawExchange International en met onze diepgaande expertises in diverse rechtsgebieden, zijn we een uitstekend advocatenkantoor in Antwerpen dat u kan voorzien van helder en betrouwbaar juridisch advies.

Ons doel bij Caluwaerts en Uytterhoeven is om een betrouwbare, toegankelijke en deskundige juridische partner te zijn die klaarstaat voor elke cliënt.

Waar kan u ons advocatenkantoor vinden in Antwerpen?

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak