Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Benoeming tot counsel

Stéphanie Schepens en Jochen Ooms vanaf heden counsel

De samenwerking met Stéphanie Schepens en Jochen Ooms werd verder geconsolideerd. Vanaf heden zijn zij officieel benoemd tot counsel van Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten. Beiden zijn reeds 6 jaar actief binnen het kantoor en essentieel voor de juridische dienstverlening en professionele opvolging van talrijke dossiers.

Stéphanie is reeds 9 jaar actief aan de Antwerpse balie en legt zich in het bijzonder toe op het privaat bouwrecht. Zij staat architecten, bouwpromotoren, aannemers en andere bouwprofessionals bij, onder meer bij de redactie van bouwcontracten en adviezen op het vlak van bouwverzekeringen, aansprakelijkheden en de woningbouwwet. Daarnaast heeft zij ook ruime ervaring in de gerechtelijke en buitengerechtelijke beslechting van bouw- en vastgoedgeschillen.

Jochen is actief in het vastgoed- en bouwrecht met een bijzondere focus op overheidsopdrachten. Hij adviseert en vertegenwoordigt zowel ondernemingen als besturen in het kader van de plaatsing of tijdens de uitvoering van overheidsopdrachten. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring in geschillen voor de gewone rechtbanken als voor de Raad van State.

Deze succesvolle overeenkomst met beide advocaten is opnieuw een mijlpaal voor het kantoor!  

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak