Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Open for business

Open for business

Conform het Ministerieel Besluit van 1 november 2020 kunnen wij als essentiële onderneming open blijven tijdens deze tweede ‘lockdown’. In artikel 2, §1, derde lid van het Ministerieel Besluit wordt immers bepaald dat “De handelszaken, private en publieke bedrijven en diensten die noodzakelijk zijn voor de bescherming van de vitale belangen van de Natie en de behoeften van de bevolking bedoeld in de bijlage van dit besluit, alsook de producenten, leveranciers, aannemers en onderaannemers van goederen, werken en diensten die essentieel zijn voor de activiteit van deze ondernemingen en deze diensten, nemen de maatregelen bedoeld in paragraaf 2 om de regels van de social distancing in de mate van het mogelijke toe te passen.”

In de bijlage van voormeld Ministerieel Besluit staan advocaten uitdrukkelijk vermeld onder “Handelszaken, private en publieke bedrijven en diensten die noodzakelijk zijn voor de bescherming van de vitale belangen van de Natie en de behoeften van de bevolking:

“De justitiediensten en de beroepen die daaraan verbonden zijn: justitiehuizen, magistratuur en penitentiaire instellingen, jeugdinstellingen, elektronisch toezicht, gerechtsdeskundigen, gerechtsdeurwaarders, gerechtspersoneel, vertalers-tolken, advocaten, met uitzondering van psycho-medische-sociale centra voor het herstel in het recht tot sturen.”

Vanzelfsprekend handhaaft ons kantoor de volgende coronamaatregelen:

  • In het volledige gebouw geldt mondmaskerplicht voor medewerkers en bezoekers. Gelieve uw mondmasker aan te houden tot u in onze vergaderzalen plaatsneemt.
  • Receptie/vergaderzalen zijn voorzien van voldoende (nieuwe) plexischermen en de opstelling werd aangepast om de social distancing maatregelen na te leven
  • Alle medewerkers respecteren de opgestelde hygiënevoorschriften en social distancing maatregelen.

Om beschikbaar te blijven voor u en al uw juridische vragen, hebben wij eveneens grondig geïnvesteerd en diverse acties genomen op gebied van organisatie, technologie en facility.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak