Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Restyling

Restyling

Vanaf vandaag zit Caluwaerts Uytterhoeven in een nieuw jasje.

Ons kantoor is in volle groei, zowel qua bezetting als in oppervlakte, en we zijn van mening dat daarbij ook een hedendaagse huisstijl hoort. Na uitgebreide brainstormmeetings, diverse ontwerpen en lange werkuren stellen we u vandaag met veel trots onze vernieuwde visuele identiteit voor.

Het nieuwe logo van Caluwaerts Uytterhoeven vormt een bevestiging van de 25-jarige samenwerking en de eenheid van ons team van bekwame partners/medewerkers.

Deze nieuwe ‘look & feel’ doet uiteraard geen afbreuk aan onze commitment aan ons cliënteel, integendeel. 

Wij leiden u doorheen complexe juridische vragen bij de opmaak van contracten, zorgen voor een professionele begeleiding van conflicten en adviseren u in alles wat u onderneemt in diverse economische sectoren. Let’s get things clear is ons motto.

De identiteit wordt vanzelfsprekend doorgetrokken naar al onze touchpoints: LinkedIn, Knowledge Sharing site, drukwerk, gadgets, interieur, ...

Deze restyling is een volmondige 'yes' aan de toekomst van ons  kantoor.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak