Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Wij bestaan 20 jaar!

Wij bestaan 20 jaar!

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten is opgericht in 2001, door Kristiaan Caluwaerts en Kristof Uytterhoeven, die samenwerken als advocaten sinds 1993. Afgelopen week vierden we dan ook het 20-jarig bestaan van ons kantoor en hebben we onze founding fathers uitgebreid in de bloemetjes gezet. 

Over de jaren heen hebben Kristiaan en Kristof zich omringd met bekwame partners en medewerkers. Reeds enkele jaren is het partnership uitgebreid met advocaten Ignace Kroos, Steven Slachmuylders en Yannick Grauwels. In 2018 vervoegden de partners Dirk Berckmans en Frederik Van Overtveldt het kantoor. Stephanie Moras en Federico Wuyts werden in 2019 ook officieel partners. In 2020 integreerde Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten het kantoor VARLAW en verwelkomden we Marc Van Raemdonck als Advocaat of Counsel en Vincent De Somer als partner in het team . Momenteel telt ons team 42 personen waarvan 32 meertalige advocaten. 

Om de toekomst verder vorm te geven besloten de partners een nieuwe locatie op te zoeken. Met trots kondigen wij aan dat we midden 2022 zullen verhuizen naar een plaats waar we ruimte hebben om verder te groeien! Echter geen zorgen, wij blijven dicht bij onze huidige locatie dus het cliënteel ondervindt hiervan geen hinder. Praktische details worden snel gecommuniceerd. 

Samen kijken we uit naar de toekomst! Bedankt aan het hele het team voor hun constante inzet en belangrijke bijdrage de voorbije jaren!

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak