Testimonials

Jullie kantoor beheerst een grote deskundigheid om diepgaand inzicht te verwerven in moeilijke dossiers en met uitzonderlijke problematieken, met als bijzondere omstandigheden: overheidsopdracht met overheidssteun, architectendienstenopdracht die in op dracht van een openbaar bestuur een studiedienst begeleidt en beoordeelt binnen sector van restauratie van monumenten. Uw heeft de verworven inzichten verwerkt tot zeer heldere, gestructureerde en omvattende teksten met gevatte en adequate juridische inbreng en omkadering.  

- Belgische particulier

Wanneer er door u een beroep gedaan werd op onze visie/deskundigheid voor dit dossier was dit steeds zeer goed voorbereid. Er werd duidelijk gesteld waarop wij dienden te antwoorden waardoor dit niet zo veel tijd in beslag nam. Bovendien is dit voor ons ook geen dagelijkse bekommernis en bijgevolg niet altijd even evident. Dit was voor ons de eerste keer dat wij op deze manier in een dossier werden begeleid. Dit was een aangename en vlotte manier van werken, waarvoor dank.

- Belgische architectenbureau

Een goede afloop, daar zijn we bijzonder blij mee. Ik wil nog graag "iedereen" danken voor het professionalisme en de inzet waarmee deze zaak werd benaderd en behandeld.

- Belgische architectenbureau

Ik wil jullie bedanken voor het ongelooflijke parcours dat we samen hebben afgelegd. Ik had nooit verwacht dat het zo positief zou eindigen. 

- Belgische particulier

Het professionalisme en de efficiëntie waarmee jullie het dossier hebben afgehandeld is top. In de rollercoaster van emoties tijdens de zaak, was een gesprek met één van jullie altijd geruststellend. Bedankt voor het geleverde werk.

- Belgische particulier

Degelijkheid, vastberadenheid, juridische kennis van ruimtelijke ordening en architectuurprojecten. Dank voor de uitmuntende ondersteuning.

- Belgisch architectenbureau

De hardnekkigheid waarmee telkens gezocht werd om de zaken objectief, juridisch, tot in detail, uit te klaren en te staven, vond ik verbazend en heb ik bijzonder geapprecieerd.

- Belgisch architectenbureau

De persoonlijke, professionele manier van werken is een echte sterkte van Caluwaerts Uytterhoeven. Niet stijf en afstandelijk.

- Belgisch administratie bedrijf

Caluwaerts Uytterhoeven heeft kennis van zake met een menselijk vertrouwen.

- Belgisch transportbedrijf

Dank voor de professionele bijstand en advisering tijdens het afgelopen jaar.

- Belgisch architectenbureau

Caluwaerts Uytterhoeven is gespecialiseerd in de materie van betwisting. Het probleem werd in alle facetten bekeken en een pragmatische oplossing werd nagestreefd.

- Belgische particulier

We danken jou voor de snelle en professionele oplevering.

- Belgisch accountantskantoor

Zeer gespecialiseerde bijstand.

- Belgische particulier

We wensen u nog te bedanken voor de goede afhandeling van ons dossier. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Belgische particulier

I would also like to thank you for making a very difficult trip much easier. We are most grateful for your fine representation.

- Amerikaans investeringbedrijf

We waren zeer tevreden over zijn adviezen en deskundigheid.

- Belgische onderwijsinstelling

Dank voor het geleverde werk en de onderbouwde standpunten.

- Belgisch architectenbureau

We have worked on several contentious matters together over the years. Each one has found you to be very smart, crafty, responsive, caring, cost effective and a delight to work with.

- Amerikaanse advocaat

Snelle eerste ontvangst afspraak en vlotte, duidelijke opvolging van contacten en afspraken.

- Belgische particulier

Notable efforts and activity carried out by the office.

- Spanish attorney

Ervaring in de materie is een uitgesproken sterkte van Caluwaerts Uytterhoeven.

- Belgische onderwijsinstelling

Graag wil ik jullie in het bijzonder bedanken, gelet naar mijn gevoel jullie brief de aanleiding tot bemiddeling met tegenpartij heeft gegeven.

- Belgische particulier

Wij danken Caluwaerts Uytterhoeven voor de goede afloop van het dossier.

- Belgische particulier