Zoeken

Staking van betaling

Home / Staking van betaling

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Bij een staking van betaling beschikt een onderneming niet over de liquide middelen om schulden of facturen te betalen. Omdat het hier vaak gaat om delicate situaties, is het aangewezen om een juridische specialist in te schakelen. Als u een advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven uit Antwerpen onder de arm neemt, beschikt u over een adviseur en expert die alle mogelijkheden voor u doorspit. Zo kadert deze persoon de procedures die nodig zijn bij een staking van betaling.

De juridische hulp bij een staking van betaling

Ons team van advocaten bestaat uit verschillende profielen met eigen specialisaties. Wanneer u bijstand nodig heeft bij een staking van betaling, zorgen wij ervoor dat de geschikte advocaat voor u klaarstaat met een waterdicht plan van aanpak. Met experts in het ondernemingsrecht en insolventie krijgt u alle nodige informatie om de juiste beslissing te maken. We onderzoeken namelijk alle mogelijkheden voor uw situatie en adviseren u over de beste opties om uw schulden zo snel mogelijk af te lossen. 

 

Krijg hulp op maat van uw noden

Heeft u juridische hulp en professionele ondersteuning nodig bij een staking van betaling? Dan rekent u op de kennis van onze advocaten. Neem contact met ons op via +32 3 448 49 92 of vul het contactformulier in en maak meteen een afspraak.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak