Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Marc Van Raemdonck

Marc Van Raemdonck 

Marc Van Raemdonck studeerde af aan Universitaire Instelling Antwerpen in 1979 als licentiaat in de rechten. Daarna bekwaamde hij  zich nog verder in fiscaal- en accountancy recht. Hij volgde daarbovenop meerdere opleidingen in het kader van bouwrecht en gaf hij ook geregeld seminaries inzake bouwrecht. Marc Van Raemdonck vervoegde de balie te Antwerpen in 1980 en stichtte het advocatenkantoor VARLAW dat nu integreert in Caluwaerts Uytterhoeven.

Als advocaat is hij voornamelijk actief in bouwrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht. Zijn  aandacht gaat naar de verschillende disciplines in het bouwgebeuren, zowel publiek als privaat, als naar commerciële transacties inzake onroerend goed, M&A en distributierecht (franchise). Zowel nationaal als internationaal was en is hij actief als second opinion bij transacties waar hij het management en ‘legal department’ bijstaat.


Sinds 1997 werd hij opgenomen op de lijst van curatoren van de Ondernemingsrechtbank te Antwerpen.

Per oktober 2020 vervoegt hij het kantoor Caluwaerts Uytterhoeven als Advocaat Of Counsel.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak