Zoeken

Verzekering voor een architect

Home / Verzekering architect

Specialist in bouwrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Een verzekering afsluiten is verplicht wanneer u architect bent. Het kan echter lastig zijn om precies te bepalen waarvoor u zich moet verzekeren, hoe u dat het best kunt doen en bij welke verzekeringsmaatschappij u het best terechtkunt. Voor professioneel advies over de verzekering die u als architect het best kunt afsluiten, bent u bij Caluwaerts Uytterhoeven op de juiste plek. Als gespecialiseerd advocatenbureau in onder andere het bouwrecht, zijn wij op de hoogte van alle regel- en wetgeving die in dit vakgebied geldt.

Een verzekering afsluiten tegen bouwrisico’s is verplicht voor een architect

Bent u werkzaam in de bouwsector, industriële sector of sector openbare werken? Dan loopt u, onder andere omdat u werkt met zware materialen, altijd bepaalde risico’s. Om deze risico’s zo goed mogelijk op te vangen, is het belangrijk een verzekering af te sluiten. Een verzekering afsluiten is voor de architect, landmeter en veiligheidscoördinator zelfs verplicht. Caluwaerts Uytterhoeven, gevestigd in Antwerpen en Brussel, voorziet professionele bouwactoren van advies omtrent verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan de contractuele en buitencontractuele gevolgen en over aansprakelijkheid. Ook voor zaken rond binnenvaart, een vrijwillige vereffening of de aanvraag van WCO kunt u bij ons terecht.


Ontvang advies van onze specialist

Wilt u meteen correct advies ontvangen omtrent het afsluiten van een verzekering, omdat u architect bent? Of wilt u bijvoorbeeld meer weten over de aansprakelijkheid? Bij Caluwaerts Uytterhoeven helpt ons team u graag verder. Bel naar +32 3 448 49 92 om een afspraak te maken of plan een afspraak in via onze website.

Interessante pagina's

Vrijwillige vereffening | WCO aanvragen | Aansprakelijkheid bestuurder

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak