Verzekering architect

Home / Verzekering architect

Specialist in bouwrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Een verzekering afsluiten is verplicht wanneer u architect bent. Het kan echter lastig zijn precies te bepalen waarvoor u zich moet verzekeren, hoe u dat het beste kunt doen en bij welke verzekeringsmaatschappij u het beste terecht kunt. Voor professioneel advies over de verzekering die u als architect het beste kunt afsluiten bent u bij Caluwaerts Uytterhoeven op de juiste plek. Als gespecialiseerd advocatenbureau in onder andere het bouwrecht, zijn wij op de hoogte van alle regel- en wetgeving die in dit vakgebied geldt.

Verzekering afsluiten tegen bouwrisico’s verplicht voor architect, landmeter en veiligheidscoördinator

Bent u werkzaam in de bouwsector, industriële sector of sector openbare werken? Dan loopt u, onder andere omdat u werkt met zware materialen, altijd risico’s. Om deze risico’s zo goed mogelijk op te vangen is het belangrijk een verzekering af te sluiten. Een verzekering afsluiten is voor de architect, landmeter en veiligheidscoördinator zelfs verplicht. Caluwaerts Uytterhoeven voorziet professionele bouwactoren van advies omtrent verzekeren en verzekeringen. Bijvoorbeeld over de contractuele en buitencontractuele gevolgen en over aansprakelijkheid.


Direct goed advies ontvangen van de specialist

Direct goed advies omtrent het afsluiten van een verzekering, omdat u architect bent, ontvangen? Bij Caluwaerts Uytterhoeven helpen wij u graag verder. Bel naar +32 3 448 49 92 om een afspraak te maken of plan een afspraak in via onze website.

Interessante pagina's

Vrijwillige vereffening | WCO aanvragen | Aansprakelijkheid bestuurder