Zoeken

WCO aanvragen

Home / WCO aanvragen

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Wanneer u een WCO, ofwel gerechtelijke reorganisatie, wilt aanvragen, dan wilt u daarbij natuurlijk wel het juiste juridische advies en begeleiding ontvangen omtrent deze ingewikkelde materie. Dat is waarvoor u Caluwaerts Uytterhoeven inschakelt. Wij werken met een team van ervaren en gekwalificeerde advocaten die over voldoende knowhow beschikken zich altijd verdiepen in uw specifieke zaak. Het doel van de gerechtelijke reorganisatie, het overwinnen van financiële moeilijkheden en het faillissement van de onderneming vermijden, daar richten wij ons op.

Juridisch advies en begeleiding bij de complexe processen rondom WCO aanvragen

Wanneer gaat u eigenlijk een WCO, ofwel gerechtelijke reorganisatie, aanvragen? Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een onderneming tijdelijk zijn schulden niet kan betalen of er andere moeilijkheden zijn ontstaan waardoor het doorgaan met de onderneming in het geding komt. Met een gerechtelijke reorganisatie kunnen ondernemers dan 6 maanden bescherming genieten tegen schuldeisers. Zo kan er bijvoorbeeld een akkoord worden gesloten, of er kan afgesproken worden een geheel of deel van de onderneming onder gerechtelijk gezag over te dragen. Dit zijn echter ingewikkelde processen. Voor goed juridisch advies en begeleiding bij de complexe procedures van gerechtelijke reorganisatie bent u bij Caluwaerts Uytterhoeven op de juiste plek. Contact opnemen met ons voor hulp bij het aanvragen van een WCO of begeleiding bij alle processen die daarbij komen kijken kan gemakkelijk via +32 3 448 49 92.

Interessante pagina's

Aansprakelijkheid bestuurder | Advies vastgoed | Advocaat bouwgeschillen Antwerpen

 

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak