Zoeken

Advocaat gespecialiseerd in het faillissementsrecht

Home /  Advocaat faillissement

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

U hoeft niet langer te zoeken naar een bekwame advocaat die gespecialiseerd is in het faillissementsrecht. Als u een faillissement wilt aanvragen, vindt u bij ons kantoor in Antwerpen ongetwijfeld de juiste advocaat die u professionele bijstand verleent. Wij zetten onze kennis en expertise graag voor u in, ook in moeilijke tijden. Laat ons dus snel weten wat wij voor u kunnen betekenen als u een faillissement wilt aanvragen in Antwerpen. Wij staan u dan juridisch bij en zoeken naar de beste oplossingen.

Beroep doen op een bekwame advocaat met kennis van het faillissementsrecht

Bent u niet meer in staat om de financiële verplichtingen van uw zaak in regio Antwerpen na te komen en wilt u het faillissement van uw onderneming aanvragen? Dan kunt u rekenen op de juridische bijstand van een ervaren advocaat uit Antwerpen, die een ruime kennis heeft van het faillissementsrecht. Als u een faillissement wilt aanvragen omdat u uw schulden niet meer kunt afbetalen, dan moet u dit doen bij de rechtbank van koophandel, en een advocaat kan u hierbij helpen. Uw advocaat kan samen met u proberen voorkomen dat u failliet gaat, bijvoorbeeld via een gerechtelijke organisatie. Tevens zit u goed bij ons als u bijvoorbeeld vragen heeft over een opschorting van betaling.


 

Reken op onze ondersteuning als u een faillissement wilt aanvragen in Antwerpen

Wilt u een faillissement aanvragen in Antwerpen en bent u daarom op zoek naar een betrouwbare advocaat die gespecialiseerd is in het faillissementsrecht? Dan bent u bij het gerenommeerd advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven aan het juiste adres. Ons team van ervaren advocaten beschikt over een ruime kennis van onder andere het ondernemingsrecht en staat u graag bij. Heeft u vragen over het faillissementsrecht en wilt u meteen een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met een advocaat? Bel dan naar +32 3 448 49 92 of vul het contactformulier op onze website.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak