Gerechtelijke reorganisatie

Home / Gerechtelijke reorganisatie

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Een gerechtelijke reorganisatie biedt uitkomst als uw bedrijf in zwaar weer is geraakt en tijdelijk niet over de middelen beschikt om haar schulden af te lossen. Onze advocaten ondersteunen u bij de aanvraag van een gerechtelijke reorganisatie. Zij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw bedrijf kunt redden.


Schakel een advocaat in bij de aanvraag van een gerechtelijke reorganisatie

Onze advocaten bij Caluwaerts Uytterhoeven te Antwerpen helpen u om een reorganisatieplan op te stellen dat voor u haalbaar is en waar uw schuldeisers hoogstwaarschijnlijk mee akkoord zullen gaan. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw gerechtelijke reorganisatie succesvol is. Onze advocaten stellen de nodige contracten en gerechtelijke documenten op, zodat u zich kunt focussen op de reorganisatie van uw bedrijf zonder u zorgen te hoeven maken. Ook zullen ze u helpen wanneer geschillen ontstaan tussen uw bedrijf en uw schuldeisers. Op die manier zal het proces een stuk soepeler verlopen dan het geval is wanneer u geen hulp inschakelt.

 

Neem contact met ons op voor advies op maat

Denkt u erover na om een gerechtelijke reorganisatie aan te vragen? Maak dan een afspraak met een van onze advocaten. Ze voorzien u graag van advies op maat en zullen ervoor zorgen dat uw gerechtelijke documenten in orde zijn. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u bellen naar +32 3 448 49 92.

Interessante pagina's

WCO aanvragen | Advies vastgoed | Advocaat M&A