Zoeken

Gerechtelijke reorganisatie

Home / Gerechtelijke reorganisatie

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Een gerechtelijke reorganisatie biedt uitkomst als uw bedrijf in zwaar weer is geraakt en als u tijdelijk niet over de middelen beschikt om uw schulden af te lossen. Onze advocaten uit Antwerpen, die gespecialiseerd zijn in het herstructureringsrecht, ondersteunen u bij de aanvraag van een gerechtelijke reorganisatie. Zij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw bedrijf kunt redden. Laat aan uw advocaat dus snel weten wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van een herstructurering en vraag hier gerust meer informatie over.


Schakel een advocaat in bij de aanvraag van een gerechtelijke reorganisatie

De advocaten bij Caluwaerts Uytterhoeven te Antwerpen hebben een ruime kennis van het herstructureringsrecht. Zij helpen u om een reorganisatieplan op te stellen dat voor u haalbaar is en waar uw schuldeisers hoogstwaarschijnlijk mee akkoord zullen gaan. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw gerechtelijke reorganisatie succesvol is. Onze advocaat weet alles over een herstructurering en stelt de nodige contracten en gerechtelijke documenten op, zodat u zich kunt focussen op de reorganisatie van uw bedrijf zonder u zorgen te hoeven maken. Ook zullen ze u helpen wanneer geschillen ontstaan tussen uw bedrijf en uw schuldeisers. Op die manier zal het proces een stuk soepeler verlopen dan het geval is wanneer u geen hulp inschakelt. Doe dus snel een beroep op onze advocaat uit Antwerpen met kennis van het herstructureringsrecht en laat u op professionele wijze bijstaan tijdens een herstructurering.

 

Contacteer onze advocaat voor informatie over een herstructurering

Denkt u erover na om een gerechtelijke reorganisatie van uw organisatie aan te vragen? Of heeft u specifieke vragen voor onze advocaat over de Breyne-wet of een herstructurering? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met een van onze advocaten uit Antwerpen die gespecialiseerd zijn in het herstructureringsrecht. Zij voorzien u graag van advies op maat en zullen ervoor zorgen dat uw gerechtelijke documenten in orde zijn. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u bellen naar +32 3 448 49 92 of het contactformulier invullen.

Interessante pagina's

WCO aanvragen | Advies vastgoed | Advocaat M&A

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak