Zoeken

Advocaat overheidsopdrachten

Home / Advocaat overheidsopdrachten

Specialist in bouwrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Een professionele advocaat helpt u graag bij alle procedures wanneer u als ondernemer overheidsopdrachten aanneemt. Bij advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven hebben we jarenlange ervaring en kennis om u hierin bij te staan. We verlenen hierbij onze diensten aan overheden en hun adviseurs en bedrijven.

Laat u bijstaan door een advocaat bij de plaatsing van overheidsopdrachten

De regelgeving inzake overheidsopdrachten evolueert snel. Daarom is het raadzaam om de hulp in te schakelen van een advocaat met kennis van zaken. Onze experts hebben de nodige kennis en ervaring om de diverse actoren bij het gunningsproces bij te staan. Daarnaast bieden we hulp bij procedures voor de burgerlijke rechtbanken.

Hulp bij complexe vraagstukken tijdens de werkzaamheden

Nadat de overeenkomst is afgesloten, kunt u starten met de werkzaamheden. Deze zijn steeds onderhevig aan een strikte regelgeving. Als u tijdens de uitvoering van een overheidsopdracht voor een juridisch vraagstuk komt te staan, helpt onze advocaat u graag verder met een gepast advies. Daarnaast zorgen we ervoor dat u de diverse formaliteiten naleeft.


 

Stel al uw vragen aan een specialist

Wilt u een advocaat onder de arm nemen om u bij te staan bij de regelgeving omtrent overheidsopdrachten? Dan maakt u eenvoudig online een eerste afspraak met ons kantoor of bel naar +32 3 448 49 92. Hier kunt u ook terecht om meer informatie aan te vragen over onze werkdomeinen. 

 

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak