Zoeken

Een architectenovereenkomst laten opstellen door een advocaat

Home / Architectenovereenkomst advocaat

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Wilt u een architectenovereenkomst laten opstellen door een ervaren advocaat? Dan zit u goed bij Caluwaerts Uytterhoeven uit Antwerpen. Wilt u een huis of bedrijfspand laten bouwen? Dan moet u hiervoor natuurlijk een betrouwbare architect en aannemer zoeken. De architect is een spilfiguur voor uw bouwproject. Voor het opstellen van een duidelijke en overzichtelijke architectenovereenkomst neemt u dus best een ervaren advocaat onder de arm.

Uw architectenovereenkomst laten controleren door een ervaren advocaat

Een architect is deontologisch verplicht om voor iedere opdracht een schriftelijke overeenkomst op te stellen. Deze architectenovereenkomst, die de wederzijdse verplichtingen van alle partijen moet bevatten, kunt u met een gerust hart laten controleren door een ervaren advocaat van ons kantoor. Zo bent u zeker van een correcte overeenkomst waarin alle nodige elementen staan. Bovendien geven wij u graag meer informatie over een omgevingsvergunning en over alles wat komt kijken bij het bouwrecht.


 

Maak meteen een afspraak voor uw onderneming

Wilt u juridische bijstand voor uw bedrijf of meer weten over de Breyne-wet? Vertrouwt u graag op de kennis en kunde van een advocaat bij een bedrijfsovername of fusie? Maak dan een afspraak door te bellen naar +32 3 448 49 92. Stel uw vraag via het online contactformulier, dan neemt een van onze medewerkers contact op met u. We behartigen uw belangen en gaan samen op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf, van ruimtelijke ordening tot bouwrecht

Interessante pagina's

Advocaat ruimtelijke ordening | Bedrijf verkopen | Bouwrecht Antwerpen

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak