Zoeken

Design & build advocaat

Home / Design & build advocaat

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Een design & build advocaat staat u met raad en daad bij tijdens verschillende facetten van een vastgoedproject. De professionals van Caluwaerts Uytterhoeven, ons kantoor in Antwerpen, helpen u verder vanaf het ontwerp tot de uitvoering. Denk bijvoorbeeld aan tegenstrijdigheden binnen het vastgelegde budget, de opvolging van de planning of het gebruik van materialen. Lees hieronder verder en ontdek wat een design & build advocaat voor u kan doen.

Wat zijn de taken van een design & build advocaat?

Loopt er iets mis met uw renovatie of nieuwbouwproject? Reken dan op de tussenkomst van een design & build advocaat. Bij elke stap in het bouwproces worden uw persoonlijke belangen natuurlijk op de eerste plaats gezet. Het gedreven team van Caluwaerts Uytterhoeven, gevestigd in Antwerpen, helpt u bijvoorbeeld graag verder met:

  • Het controleren van het vooraf bepaalde budget;
  • Het gebruik van de correcte materialen;
  • Het uitgevoerde design;
  • Het ruimtegebruik en de veiligheidsvoorschriften van de omgeving;
  • De opvolging van deadlines.

U leest het zelf, een design & build advocaat neemt alle zorgen over uw bouwproject weg. Niet voor niets zijn de medewerkers van ons advocatenkantoor gespecialiseerd in bouwrecht, het innen van openstaande facturen en dergelijke.


 

Vraag gerust om inlichtingen

Wilt u graag samenwerken met een design & build advocaat? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Maak meteen een afspraak online of contacteer ons telefonisch via het nummer +32 3 448 49 92. Wat uw vraag ook is, wij staan voor u klaar.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak