Zoeken

Caluwaerts Uytterhoeven

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten is sinds 2001 de juridische partner van (inter)nationale bedrijven, ondernemers en overheidsinstellingen. Let’s get things clear is het motto. Het kantoor leidt u doorheen complexe juridische vragen bij de opmaak van contracten, zorgt voor een professionele begeleiding van conflicten en adviseert u in alles wat u onderneemt in diverse economische sectoren. 

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten heeft vestigingen in Antwerpen en Brussel, en is tevens lid van LawExchange International.

Het
Team

Het kantoor telt een interdisciplinair team van 58 personen, waarvan 45 meertalige advocaten met een doorgedreven expertise in verschillende vakdomeinen, en een uitgebouwde backoffice.

Let's get things clear

We delen graag onze expertise met u. Een juridische vraag en op zoek naar een concreet antwoord? Onze advocaten geven u korte tips in diverse vakdomeinen in onze video's.

Meer video's

Nieuws

Nisrine vertelt over haar ervaring bij Caluwaerts Uytterhoeven

Neem een kijkje bij onze vacatures. Wij zijn nog op zoek naar collega's in Antwerpen!

Lees meer

Blog

De gerechtelijke reorganisatie door een collectief akkoord voor "grote" ondernemingen is daar!

Door de nieuwe wetswijziging op 7 juni 2023 werd een resem aan nieuwe artikels ingevoegd in het boek XX van het WER.

Lees meer

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak