Let's get things clear.

Open for assistance

Onze kantoren zijn geopend voor afspraken met cliënteel. De social distancing kan worden nageleefd. Onze vergaderzalen en receptie zijn voorzien van plexischermen, alcoholgels en handschoenen. 

Caluwaerts Uytterhoeven

Caluwaerts Uytterhoeven is sinds 2001 dé juridische partner van (inter)nationale bedrijven, ondernemers en overheidsinstellingen.

Let’s get things clear is het motto. Het kantoor leidt u doorheen complexe juridische vragen bij de opmaak van contracten, zorgt voor een professionele begeleiding van conflicten en adviseert u in alles wat u onderneemt in diverse economische sectoren. 

Caluwaerts Uytterhoeven heeft vestigingen in Antwerpen en Brussel, en is tevens lid van LawExchange International.

Het
Team

Het kantoor telt een interdisciplinair team van 37 personen,  waarvan 28 meertalige advocaten met een doorgedreven expertise in verschillende vakdomeinen, en een uitgebouwde backoffice.

Nieuws

Z-Legal

Onze advocaten zijn opnieuw 4 weken lang te zien op Kanaal Z met actuele juridische aandachtspunten in tijden van Corona.

Blog

Update COVID-19 en het omgevingsrecht

De behandelingstermijnen en openbare onderzoeken voor omgevingsvergunningen en ruimtelijke uitvoeringsplannen kennen terug hun normale verloop.

Contacteer ons

       

Dit contactformulier is geen instrument voor het vragen van juridisch advies. Velden aangeduid met een (*) moeten ingevuld worden.

T: +32 3 448 49 92
F: +32 3 448 49 95

WhatsApp: +32 493 71 87 14
E-mail: info@legaloffice.be

Volg ons via

ANTWERP OFFICE

Potvlietlaan 4
2600 Antwerpen (Berchem)

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Eigen parking aan achterzijde van gebouw via zwarte poort.

Google MapsBRUSSELS OFFICE

Bd A. Reyerslaan 80
1030 Brussel

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Ondergrondse parking bereikbaar via Bd A. Reyerslaan 80.