Zoeken

Bijstand van een advocaat als u de boeken wilt neerleggen

Home / Advocaat boeken neerleggen

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Bent u op zoek naar een betrouwbare advocaat omdat u de boeken wilt neerleggen? Dan staat ons advocatenbureau voor u klaar met de nodige professionele ondersteuning. Tijdens moeilijke tijden is het geruststellend om te weten dat u altijd bij ons terechtkunt voor professionele en juridische ondersteuning. Samen bekijken wij uw zaak en zoeken wij naar oplossingen.

Onze advocaat staat u bij als u de boeken wilt neerleggen

Als u de boeken wilt neerleggen, dan schakelt u het best een bekwame advocaat in die u juridisch ondersteunt. Wij gaan graag met u aan tafel zitten om te bekijken of het neerleggen van de boeken de enige optie is, en wat de gevolgen zijn van een faillissement. Het is bovendien belangrijk om na te gaan of u al uw verplichtingen bent nagekomen. Indien het tot een geschillenbeslechting komt met andere partijen, staan wij u eveneens bij. Tevens kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor meer informatie over het innen van openstaande facturen.


 

Vraag juridische bijstand aan

Zit uw bedrijf in moeilijkheden en heeft u een ervaren advocaat nodig omdat u de boeken wilt neerleggen? Neem dan contact op met het ervaren team van Caluwaerts Uytterhoeven in Antwerpen. Wij verlenen u graag de juridische bijstand die u nodig heeft en zoeken samen naar een oplossing. Contacteer ons team met kennis van verschillende vakdomeinen en stel ons al uw vragen!

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak