Ondernemingsrecht Brussel

Home / Ondernemingsrecht Brussel

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven is gespecialiseerd in ondernemingsrecht voor bedrijven in Brussel en omgeving. We geven u uitgebreid en eerlijk juridisch advies en staan u bij in geschillen. Kom kennis maken met onze dienstverlening en maak een afspraak.

Juridisch advies voor uw vennootschap inzake ondernemingsrecht in Brussel

Ondernemingsrecht omvat verschillende aspecten. Zo is er bijvoorbeeld een strikt regelgevend kader omtrent de oprichting van een vennootschap.  Onze samenleving en het leiden van een bedrijf is alsmaar complexer geworden. Daarom is het als zaakvoerder In Brussel of omgeving raadzaam om samen te werken met een advocatenkantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Zo vertrouwt u op een team van specialisten, die altijd oog hebben voor uw specifieke noden en beschikken over een ruime expertise. Zo voldoet u altijd aan de regelgeving.

Bescherm uw intellectuele eigendommen

Intellectuele eigendommen zijn een complex gegeven en een belangrijk onderwerp voor veel ondernemingen. Onze advocaten in Brussel, gespecialiseerd in ondernemingsrecht, verstrekken u graag een gepast advies en verlenen bijstand bij rechtszaken in de Belgische rechtbanken met betrekking tot inbreuken.


Maak een afspraak voor een professionele samenwerking

Heeft uw onderneming nood aan een team van specialisten in Brussel om u bij te staan bij de verschillende aspecten van ondernemingsrecht? Dan maken we graag een afspraak met u om uw noden te bespreken. U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar +32 3 448 49 92.

Interessante pagina's

Ontbinding vennootschap | Transportrecht Antwerpen | Vastgoedprojecten Antwerpen