Zoeken

Ondernemingsrecht in Brussel

Home / Ondernemingsrecht Brussel

Specialist in ondernemingsrecht

Ervaren advocaten

Advies op maat

Advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven is gespecialiseerd in ondernemingsrecht voor bedrijven in Brussel en omgeving. We geven u uitgebreid en eerlijk juridisch advies en staan u bij in geschillen. Kom kennismaken met onze dienstverlening en maak een afspraak bij onze advocaat, gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Lees hieronder verder en ontdek meer over onze ervaring met juridische vraagstukken. 

Juridisch advies voor uw vennootschap inzake ondernemingsrecht in Brussel

Een advocaat in ondernemingsrecht houdt rekening met verschillende aspecten. Zo is er bijvoorbeeld een strikt regelgevend kader omtrent de oprichting van een vennootschap. Onze samenleving en het leiden van een bedrijf is alsmaar complexer geworden. Daarom is het als zaakvoerder In Brussel of omgeving raadzaam om samen te werken met een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Zo vertrouwt u op een team van specialisten, die altijd oog hebben voor uw specifieke noden en beschikken over een ruime expertise in ondernemen. Zo voldoet u altijd aan de regelgeving.

Bescherm uw intellectuele eigendommen

Intellectuele eigendommen zijn een complex gegeven en een belangrijk onderwerp voor veel ondernemingen. Onze advocaten in Brussel, gespecialiseerd in ondernemingsrecht, faillissementen en vennootschappen, verstrekken u graag gepast advies en verlenen bijstand bij rechtszaken in de Belgische rechtbanken met betrekking tot inbreuken. 


Maak een afspraak met een advocaat in ondernemingsrecht

Heeft uw onderneming nood aan een team van specialisten in Brussel om u bij te staan bij de verschillende aspecten van ondernemingsrecht? Of wilt u graag meer weten over vastgoedprojecten of transportrecht? Dan maken we graag een afspraak met u om uw noden te bespreken. U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar +32 3 448 49 92.

Interessante pagina's

Ontbinding vennootschap | Transportrecht Antwerpen | Vastgoedprojecten Antwerpen

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak