Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Federico Wuyts

Federico Wuyts

Federico Wuyts behaalde in 2011 zijn rechtendiploma aan de Universiteit van Antwerpen. In het kader van het Erasmusuitwisselingsprogramma studeerde hij in zijn laatste masterjaar een semester aan de Freie Universität en de Humboldt Universität te Berlijn. Daar volgde hij onder andere een grondige studie van het internationaal handelsrecht en arbitrage.

In 2015 specialiseerde Federico zich in het ondernemingsrecht aan de Universiteit Antwerpen waar hij het diploma van Master in Business Law behaalde.

Gelet op zijn bijzondere interesse in het insolventierecht, volgde Federico in 2020 de postuniversitaire opleiding tot curator – vereffenaar. Sinds juni 2021 werd hij opgenomen op de lijst van de curatoren van de Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen.


In september 2011 heeft Federico Wuyts zijn stage aangevat aan de Antwerpse balie onder leiding van Mtr. Kristiaan Caluwaerts

Per 1 oktober 2019 is hij tevens toegetreden als partner van het kantoor.

Hij vervoegt het vakdomein ondernemen waarin hij zich toespitst op Insolventie & herstructurering en Fusies & overnames (M&A).

Publicaties

Lezingen

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak