Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Noëmi Callaert

Noëmi Callaert

Sinds 2014 is Noëmi Callaert advocaat aan de balie te Antwerpen en maakt ze deel uit van het team van Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten. Na een jarenlange en succesvolle samenwerking werd ze in 2023 benoemd tot partner van het kantoor.

Noëmi is gespecialiseerd in vennootschapsrecht en bedrijfsovernames. Over de jaren heen heeft ze al tal van nationale en internationale cliënten begeleid doorheen het hele traject van een bedrijfsovername, evenals bij diverse andere vennootschapsrechtelijke kwesties, gaande van begeleiding bij corporate governance en corporate housekeeping, tot herstructureringen, bestuurdersaansprakelijkheid en geschillen tussen de diverse vennootschapsactoren.

Door haar opgebouwde expertise in private M&A en het ondernemings- en vennootschapsrecht, staat ze binnen ons kantoor dan ook mee aan het hoofd van de vakdomeinen ‘Fusies & Overnames (M&A)’ en ‘Ondernemen’.  


Naast partner van Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten is Noëmi tevens co-voorzitter van Link 26. De netwerkorganisatie Link 26 faciliteert de interactie tussen de lokale ondernemers, bedrijfsleiders en kaderleden van bedrijven uit Berchem en omgeving.

Noëmi behaalde haar Master in de Rechten in 2013 aan de KU Leuven. Nadien specialiseerde ze zich in het vennootschapsrecht aan de Hogeschool-Universiteit Brussel, waar ze in 2014 de Master-na-Master in het Vennootschapsrecht behaalde.

Noëmi houdt regelmatig lezingen en schrijft publicaties over diverse juridische topics.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak