Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Stephanie Moras

Stephanie Moras

Stephanie Moras volgde haar rechtenstudies aan de Universiteit Antwerpen. In juni 2011 studeerde zij af als master in de rechten met onderscheiding.

Zij vervoegde ons kantoor in september 2011 en is sindsdien advocaat aan de balie te Antwerpen. Sinds 1 oktober 2019 is Stephanie Moras tevens partner van het kantoor.

Zij is actief in het bouwrecht in de ruime zin waarbij zij zich heeft gespecialiseerd in de wetgeving inzake overheidsopdrachten.

Stephanie Moras is tevens auteur van verscheidene academische publicaties inzake overheidsopdrachten en wordt regelmatig als spreker gevraagd op studiedagen en seminaries. Dankzij deze academische engagementen kan zij snel inspelen op de meest recente en belangrijke evoluties in het overheidsopdrachtenrecht.

Stephanie is lid van de Belgische Vereniging voor Bouwrecht en vertegenwoordigt samen met Prof. Dr. Kristof Uytterhoeven het kantoor in de Stichting Overheidsopdrachten.


Publicaties

Lezingen

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak