Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Stéphanie Schepens

Stéphanie Schepens

Stéphanie Schepens behaalde in juni 2011 haar Master in de Rechten met onderscheiding aan de Universiteit Antwerpen. Zij koos tijdens haar masterjaren voor een algemene opleiding in burgerlijk recht, ondernemingsrecht en Internationaal en Europees recht.

Nadien behaalde zij aan de Universiteit Paris I – Panthéon Sorbonne eveneens met onderscheiding haar LL.M. in Frans en Europees recht.

Gelet op haar bijzondere interesse in het vastgoedrecht, behaalde Stéphanie Schepens in 2016 het Postgraduaat in de Vastgoedkunde aan de KU Leuven.


Stéphanie Schepens is advocaat aan de balie te Antwerpen sinds oktober 2012.

Tijdens haar stage werd zij verkozen als stagiairsafgevaardigde van de Orde van Advocaten te Antwerpen (van 2014 tot 2016).

Stéphanie Schepens vervolledigde haar stage binnen een gevestigd Antwerps kantoor waar zij een doorgedreven opleiding genoot in het privaat bouwrecht. In oktober 2015 vervoegde zij ons kantoor, Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten.

Al sinds 2012 is Stéphanie Schepens onophoudelijk actief in privaat bouwrecht en verzekeringsrecht, en dit zowel in Nederlandstalige als Franstalige dossiers. Na haar jarenlange inzet werd Stéphanie Schepens in 2023 partner op ons kantoor. Samen met Prof. dr. Kristof Uytterhoeven leidt zij het team privaat bouwrecht en verzekeringsrecht van het kantoor.

Zij heeft tevens een bijzondere interesse in contractuele en buitencontractuele aansprakelijkheid en het contractenrecht in de ruime zin van het woord. 

Publicaties

Lezingen

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak