Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Stéphanie Schepens

Stéphanie Schepens

Stéphanie Schepens behaalde in juni 2011 haar Master in de Rechten met onderscheiding aan de Universiteit Antwerpen. Zij koos tijdens haar masterjaren voor een algemene opleiding in burgerlijk recht, ondernemingsrecht en Internationaal en Europees recht.

Nadien behaalde zij aan de Universiteit Paris I – Panthéon Sorbonne eveneens met onderscheiding haar LL.M. in Frans en Europees recht.

Sinds oktober 2012 is Stéphanie Schepens advocaat aan de balie te Antwerpen.

Tijdens haar stage werd zij verkozen als stagiairsafgevaardigde van de Orde van Advocaten te Antwerpen (van 2014 tot 2016).

In oktober 2015 vervoegde Stéphanie Schepens Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten, na haar stage vervolledigd te hebben binnen een gevestigd Antwerps kantoor waar zij een doorgedreven opleiding genoot in het privaat bouwrecht.

Gelet op haar bijzondere interesse in het vastgoedrecht, behaalde Stéphanie Schepens in 2016 het Postgraduaat in de Vastgoedkunde aan de KU Leuven.

Naast het privaat bouwrecht, heeft Stéphanie Schepens zich ook gespecialiseerd in het verzekeringsrecht, het contractenrecht, het (buiten)contractueel aansprakelijkheidsrecht en de appartementsmede-eigendom. Zij staat cliënten bij in deze materies, zowel voor advies en contracten als bij geschillenbeslechting.

Sinds juni 2021 is Stéphanie Schepens benoemd tot counsel.

Publicaties

Lezingen

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak