Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Stéphane Gevers

Stéphane Gevers 

Stéphane Gevers is advocaat sinds 2011. Na een start van 2 jaar aan de balie van Brussel, vervoegde hij de Antwerpse balie in 2013.

Naast een interesse voor het vastgoedrecht en ondernemingsrecht focust hij zich eveneens op het burgerlijk recht in de brede zin. Hij heeft ook een uitgebreide ervaring opgebouwd in het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, en staat zowel particulieren als bedrijven bij voor de Politierechtbank.

Stéphane heeft een extensieve ervaring opgebouwd in de sector van de kansspelen en kent als geen ander het reilen en zeilen binnen deze bijzondere sector. Hij levert graag hierbij bijstand aan automatenhandelaars, exploitanten, caféhouders, speelhallen, houders van websites en spelplatformen, maar ook aan beroepsverenigingen en fabrikanten. 

Dit gebeurt in de eerste plaats door het verlenen van advies en de redactie van overeenkomsten, maar ook door het verlenen van bijstand bij de vergunningsaanvragen, door het voeren van administratieve procedures voor de Kansspelcommissie of de Raad van State, of door het voeren van een gerechtelijke procedure voor de rechtbank.

Hij behaalde in 2010 met onderscheiding zijn Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen. In 2011 behaalde Stéphane met onderscheiding een Master in Fiscaal Recht aan de Universiteit van Antwerpen.

Hij vervoegde het kantoor in 2022 als partner.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak